Diamond painting - Harry Potter-karaktärer - Diamond art.SE

Diamond painting - Harry Potter-karaktärer - Diamond art.SE

4.9
(722)
Écrire un avis
Plus
€ 121.50
Ajouter au panier
En Stock
Description

AVSLAPPNING OCH SKAPANDE Ge dig själv en stund att koppla av och njuta av att skapa fantastiska glittrande konstverk för att försköna ditt hem. Diamantbroderi ger en känsla av välbefinnande och tillfredsställelse och förflyttar dig omedelbart i en bubbla av komfort och lugn. Praktiska råd: Vi rekommenderar att du börjar med små format så att du kan upptäcka aktiviteten i din egen takt. Men vi rekommenderar även större format, ju större formatduken har, desto fler detaljer kan du fånga och desto bättre blir resultatet. Vi rekommenderar minst 40x50 cm.
AVSLAPPNING OCH SKAPANDE
Ge dig själv en stund att koppla av och njuta av att skapa fantastiska glittrande konstverk för att försköna ditt hem. Diamantbroderi ger en känsla av välbefinnande och tillfredsställelse och förflyttar dig omedelbart i en bubbla av komfort och lugn.

Praktiska råd: Vi rekommenderar att du börjar med små format så att du kan upptäcka aktiviteten i din egen takt. Men vi rekommenderar även större format, ju större formatduken har, desto fler detaljer kan du fånga och desto bättre blir resultatet.
Vi rekommenderar minst 40x50 cm.

Camelot Dotz Diamond Art KIT Moon Over, Multi : Toys & Games

Face your fears with Harry and his friends during their second year at Hogwarts™. Gleaming in Gryffindor™ gold, they’ll take on creatures large and

Harry Potter and the Chamber of Secrets™ — 27.6 x 37.4 (70cm x 95cm) / Square With 63 Colors Including 2 ABs / 107,061

Diamond painting - Harry Potter-karaktärer - Diamond art.SE

Craft Supplies

Camelot Dotz Diamond Art KIT POTT, Harry Potter

Specification:, Material: rhinestones + canvas , Project type: 5D diamond Painting, Color: as shown, diamond type: square diamond, Canvas size

Harry Potter - Full Square - Diamond Painting (35*35cm)

Harry Potter, Diamond Painting

Camelot Dotz Diamond Art KIT POTT, Harry Potter

Harry Potter Diamond Painting

Shop Harry Potter 5D Diamond Painting At Low Price - Diamondpaintingsart